Al-Insaan Sdn Bhd (syarikat kongsi ‘Lo Hong Ka International’) sebuah syarikat baru dan dinamik yang ditubuhkan pada Ogos 2008 bertujuan untuk menghasilkan sebuah platform untuk pengusaha-pengusaha yang baru memulakan perniagaan mereka dengan kadar risiko dan modal yang rendah serta potensi pulangan yang lebih lumayan. Baca seterusnya :-

Faq : Shape 8 Enhanced

1. Apakah perbezaan antara Shape8 dan produk sejenis lain yang terdapat di pasaran?

Shape8 adalah produk pelangsing yang aman dan alami. Ini adalah formula herbal yang bekerja melalui detoksifikasi, meningkatkan metabolisme dan pembakaran lemak berlebihan tanpa kelaparan.

2. Bagaimana mengambil produk ini?

Tuang 1 sachet ke dalam air sejuk 250ml, kacau dan minum segera dan mengambil 1-2 sachet per hari, 1 sachet di pagi hari, dan 1 sachet sebelum makan malam. Minum lebih banyak air dan makan lebih banyak buah semasa proses tersebut. Untuk kesan yang lebih baik, minum lebih banyak air, makan lebih banyak buah-buahan dan sukan semasa proses tersebut. Anda dinasihatkan untuk meneruskan turun selama 1 hingga 3 bulan untuk mendapatkan hasil yang optimum.

3. Bolehkah seorang perempuan mengambil produk ini selama menstruasi?

Ketika perempuan mengalami menstruasi, ia mungkin lemah, pening atau bahkan anemia kerana pendarahan. Oleh kerana itu, kami menyarankan agar menghentikan pengambilan sementara jika tubuhnya terlalu lemah atau jika pendarahan berlebihan dan hanya meneruskan setelah selesai menstruasi.

4. Berapa lama masa yang diperlukan untuk melihat kesan?

Shape8 bekerja melalui menetapkan fungsi tubuh dalaman sehingga mungkin memerlukan masa yang lebih lama untuk menunjukkan kesannya. Namun, lamanya waktu berbeza-beza antara individu. Selain itu, kesannya juga berbeza-beza dengan faktor-faktor lain seperti diet dan sukan.

5. Adakah saya akan kembali berat sebenar saya selepas saya menghentikan pengambilan?

Shape8 membantu menurunkan berat badan melalui tatacara fungsi tubuh dalaman dan meningkatkan metabolisme sehingga seharusnya tidak menimbulkan kesan rebound. Jelas, anda harus terus menonton diet seimbang dan melakukan olahraga secara teratur untuk mempertahankan keputusan yang optimum.

6. Bolehkah saya mengambil Shape8 sebagai pengganti makanan?

Ya, anda boleh menukar makanan anda dengan shape8. Namun, tidak digalakkan untuk menggantikan semua 3 kali makan dengan shape8 hanya apabila anda perlu mendapatkan nutrisi lain dari makanan sehari-hari anda juga.

7. Adakah saya perlu cepat ketika saya mengambil produk ini?

Puasa tidak diperlukan ketika mengambil produk ini, tetapi kami cadangkan anda untuk berlatih kebiasaan makan yang baik termasuk diet seimbang, makanan kecil dan sering minum lebih banyak air.

8. Apa yang akan menjadi krisis penyembuhan, jika ada?

Anda mungkin merasa haus kerana tubuh akan menggunakan lebih banyak air semasa berbuka turun lemak. Anda dinasihatkan untuk makan lebih banyak buah-buahan dan minum air lebih banyak. Selain itu, demam, kurang konsentrasi, sembelit dan gejala lain juga boleh muncul selama proses itu. Ini mungkin berlaku sebagai tubuh menyusun semula sendiri dengan irama metabolisme baru.

9. Apa efek samping? Apakah saya menderita diare?

Shape8 hanya mengandung bahan alami dan tidak akan membawa kesan-kesan sampingan. Ia bekerja dengan memecah dan membakar lemak, detoksifikasi dan ini seharusnya tidak menyebabkan diare.

10. Adakah produk tersebut tidak sesuai untuk saya jika saya mengalami sembelit dan tidak mampu mendetoksifikasi setelah minum produk ini?

Sembelit merupakan tanda buang air besar fungsi usus lemah dan miskin. Anda disarankan untuk mengambil Enzy8 dan Cryobac 163 untuk meningkatkan fungsi usus dan diikuti dengan mengambil produk ini untuk mendapatkan hasil yang lebih baik dan pembaikan.

11. Adakah saya boleh menambah Shape8 ke dalam minuman lain seperti susu dan oatmeal?

Anda tidak digalakkan untuk melakukannya kerana ia boleh mengurangkan kesan Shape8.

12. Haruskah saya terus mengambil produk ini setelah saya telah mencapai berat badan ideal saya?

Pelangsing adalah sebuah proses jangka panjang. Selepas anda telah mencapai berat badan yang anda inginkan, anda masih disarankan untuk mengawal diet harian anda, bersenam secara teratur. Meneruskan untuk memuat Shape8 harus membantu meningkatkan kesihatan anda dan mencegah kesan rebound.

No comments:

Post a Comment