Al-Insaan Sdn Bhd (syarikat kongsi ‘Lo Hong Ka International’) sebuah syarikat baru dan dinamik yang ditubuhkan pada Ogos 2008 bertujuan untuk menghasilkan sebuah platform untuk pengusaha-pengusaha yang baru memulakan perniagaan mereka dengan kadar risiko dan modal yang rendah serta potensi pulangan yang lebih lumayan. Baca seterusnya :-

ProdukProduk-produk

CryoBac 1-6-3
Menurut pakar-pakar kesihatan dunia, penyakit kanser dijangkakan akan mendahului penyakit jantung dan menjadi pembunuh nombor 1 pada tahun 2010!
 
Dermi 8 Enriched
Setiap orang menitik beratkan masalah penuaan seperti bintik hitam, kedut, garis halus, pigmen, jerawat dan sebagainya bagi mengekalkan keremajaan kulit untuk tampak sihat dan muda bercahaya.
 
Shape 8 Enhanced
Shape8 merupakan produk Insaan yang berasaskan kecantikan dan kesihatan. Shape8 bertindak membuang lebihan sisa dalam badan dan meningkatkan metabolisme. Bahan bagi menghasilkan Shape8 adalah semulajadi dan tanpa bahan pengawet.
 
Enzy 8 Enriched
Cara kehidupan yang sibuk telah mempengaruhi tabiat pemakanan harian kita. Kita sepatutnya mengambil makanan yang kaya dengan enzim seperti buah-buahan dan sayur-sayuran yang segar tetapi kita telah mengambil makanan yang dimasak atau diproses secara tidak sihat seperti makanan segera dan makanan dalam tin. Makanan yang diproses ini tidak mempunyai enzim!
 
Insaan Spirulina Plus
Pendedahan yang berterusan kepada cara hidup yang tidak sihat, diet yang kurang seimbang, pencemaran alam sekitar, asap rokok, tekanan dan sebagainya boleh meningkatkan tahap radikal bebas dalam badan kita secara mendadak.
 
Insaan Jelly Gamat KEAJAIBAN PRODUK KESIHATAN DARI LAUT…
Timun Laut ataupun Gamat biasanya digunakan di kalangan masyarakat Melayu manakala di kalangan masyarakat Cina, ia dikenali sebagai “Hai Shen”. Gamat merupakan hasil dari laut yang berkhasiat dan berbentuk seperti timun. Terdapat lebih 1,000 spesis timun laut di mana Gamat (Stichopus) telah terbukti baik untuk kesihatan.
 
Noni Extract
Morinda Citrifolia, atau biasanya dikenali sebagai Noni adalah sejenis pokok renik malar hijau kecil didapati di Asia Tenggara, benua kecil India, French Polynesia, dan Pulau-pulau Pacific. Ia juga dikenali ramai dengan nama yang lain seperti great morinda, Indian Mulberry, Mengkudu (Malaysia), beach mulberry, Tahitian Noni, dan cheese fruit.
 
Five Element Pendants (Wu Xing)
Wu Xing atau Teori Lima Elemen telah diresapi dalam pemikiran dan falsafah Cina. Teori ini biasanya dijumpai dalam bidang-bidang seperti astrologi Cina; Feng Shui; perubatan tradisional Cina; silat dan muzik. Lima elemen ini adalah Kayu; Api; Tanah; Logam dan Air… setiap elemen mengandungi ciri dan sifat semulajadi tersendiri, mereka saling mempengaruhi di antara satu sama lain.
 
Puteri Emas plus Manjakani
Teman Terbaik untuk Wanita
Puteri Emas adalah bahan tambahan herba yang 100% semulajadi di mana ia berfungsi sebagai penjagaan kesihatan wanita dan juga bertindak untuk melegakan kesakitan yang dialami oleh wanita semasa kedatangan haid. Ia diperbuat daripada ekstrak herba yang terbaik untuk mengimbang hormon, mengatasi haid yang tidak teratur, mengawal pengaliran darah, kekeringan vagina, kemurungan, dan gangguan waktu tidur. baca seterusnya...
 
Shizeno Nano
1.Nano Gentle Peel
Dengan Teknologi Nano terkini menyediakan satu jagaan harian kulit yang halus dan lembut untuk mengelupas sel kulit mati dan merangsang prosess pertukaran sel untuk mempaparkan bahagian kulit yang sihat.
 
Sure Men
Mati pucuk merupakan keadaan yang memalukan bagi golongan lelaki dan kini ianya telah mempengaruhi berjuta-juta kaum tersebut. Dan kebarangkalian, peningkatan umur menambah lagi peningkatan kaum lelaki yang mengalami permasalahan ini.
 
Power 8
Bukan sahaja penjimatan...anda akan merasai kelancaran dan kuasa kereta anda dengan serta merta
Voltan elektronik yang konsisten dan stabil adalah satu keperluan dalam penggunaan dan pelancaran sesebuah kereta. Kebanyakan masalah kereta adalah disebabkan oleh bekalan voltan yang tidak stabil yang boleh mengakibatkan masalah yang serius apabila ianya tidak dibaiki. Mekanik biasa juga selalunya sukar untuk mengenal pasti punca masalah yang disebabkan oleh bekalan voltan yang tidak stabil ini.

Silver Bullet
Pakar-pakar membuktikan bahawa kita semua mempunyai sel-sel yang mengalami kecederaan dan menjadi rosak.
Mujurnya badan kita mempunyai sistem pemulihan semulajadi untuk memulihkan sel yang rosak atau menyingkirkan sel-sel tersebut melalui sistem imum sekiranya pemulihan tidak dapat dilakukan. Namun, kecekapan sistem pemulihan sel dan sistem imum semakin menurun disebabkan oleh pengumpulan toksin dalam badan.

No comments:

Post a Comment