Al-Insaan Sdn Bhd (syarikat kongsi ‘Lo Hong Ka International’) sebuah syarikat baru dan dinamik yang ditubuhkan pada Ogos 2008 bertujuan untuk menghasilkan sebuah platform untuk pengusaha-pengusaha yang baru memulakan perniagaan mereka dengan kadar risiko dan modal yang rendah serta potensi pulangan yang lebih lumayan. Baca seterusnya :-

Faq : Puteri Emas

1. Bagaimana mengambil produk ini? Harus saya mengambil sekali kali botol dibuka?

Mengambil satu botol pada hari dengan air hangat selama enam hari berturut-turut setelah menstruasi. Anda boleh memilih untuk membahagi produk ke dalam dos lebih kecil tetapi anda disarankan untuk menyelesaikan satu botol sehari.

2. Siapa yang tidak sesuai untuk mengambil produk ini?

Hal ini tidak dianjurkan bagi orang mengalami haid, kehamilan, selepas demam atau pilek, menderita kanser, dan perempuan yang ovari telah dihapuskan.

3. Apa fungsi dari produk ini?

Puteri Emas mengandungi bahan herba yang membantu mengatur ekskresi hormon dan haid, kemudahan edema, meningkatkan kekeringan vagina dan debit faraj yang berlebihan, meningkatkan kualiti tidur yang baik. Formulasi ini dipertingkatkan dengan penambahan dua bahan baru, empedu ek dan Cordyceps. empedu Oak membantu untuk mengencangkan dinding vagina dan mengembalikan keanjalan dinding rahim, terutama baik untuk wanita selepas melahirkan anak. Cordyceps membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan mempunyai kesan anti-penuaan.

4. Apa bahan yang digunakan dalam Puteri Emas? Apa yang membuat produk ini terpisah dari Bak Foong Pills biasa dan tablet Bazhen?

Produk ini mengandungi semua ekstrak herba semulajadi seperti Radix Astragalus Membranaceus, Cordyceps Militaris, Cortex Eucommiae Ulmoides, Jadual, Ganoderma lucidum, Margarita / Hyriopsis Pearl, Manjakani, Radix Angelicae Sinensis, Radix Rehmanniae glutinosa, Rhizoma Ligustici Chuanxiong. Tidak ada pengawet, hormon, aroma buatan, pewarna dan ini membuatnya benar-benar selamat untuk digunakan.Puteri Emas, Bak Foong Pills dan Bazhen tablet dikembangkan untuk kesihatan perempuan. Puteri Emas telah dipertingkatkan dengan empedu ek dan Cordyceps untuk membantu mengencangkan vagina, meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan anti penuaan. Ini boleh membantu untuk memulihkan kesihatan secara berkesan selepas haid dan penghantaran.

5. Mengapa membuatnya dalam bentuk pelet?

Struktur butiran kecil membuat lebih mudah untuk menelan dan tidak ada keperluan untuk persiapan. Sehingga mudah untuk dicerna dan diserap oleh tubuh.

6. Dapat produk ini diambil setelah melakukan aborsi?

Aborsi boleh merosakkan tubuh manusia dengan kehilangan banyak darah. Hal ini juga boleh menyebabkan sakit fizikal dan stres mental dan tubuh akan relatif lemah, yang boleh menyebabkan pucat, palpitasi, keletihan, kelemahan dan gejala anemia yang lain. Puteri Emas dapat mengembalikan tenaga dan mempromosikan pembentukan darah dan dengan demikian sesuai untuk wanita selepas aborsi.

7. Apakah krisis penyembuhan mungkin?

Hal ini berbeza antara individu. Beberapa mungkin mempunyai mulut kering tapi pengambilan dapat dijalankan. Minum lebih banyak air.

8. Bolehkah seorang wanita mengambil produk ini selama menstruasi?

Produk ini mengandungi Radix Rehmanniae glutinosa dan Chuanxiong yang dapat meningkatkan sirkulasi darah. Sehingga mengambil produk selama menstruasi dapat meningkatkan aliran menstruasi, memanjangkan tempoh menstruasi dan boleh mengganggu kitaran haid.

No comments:

Post a Comment