Al-Insaan Sdn Bhd (syarikat kongsi ‘Lo Hong Ka International’) sebuah syarikat baru dan dinamik yang ditubuhkan pada Ogos 2008 bertujuan untuk menghasilkan sebuah platform untuk pengusaha-pengusaha yang baru memulakan perniagaan mereka dengan kadar risiko dan modal yang rendah serta potensi pulangan yang lebih lumayan. Baca seterusnya :-

Testimoni

Produk: Gamat
Nama : Chai Chen Tuck
Jantina : Lelaki
Masalah : Sakit pinggang
Selepas penggunaan : Saya seorang pelajar. Setiap kali semasa saya duduk dalam kelas atau mengulangkaji pelajaran , saya akan berasa sakit pada bahagian pinggan walaupun hanya duduk selama 15 minit. Saya mula mengambil Gamat (satu sudu pada waktu pagi dan malam) pada March yang lepas setelah diperkenalkan oleh ibu saudara. Dalam masa hanya 7 hari, kesakitan pada pinggang telah hilang sepenuhnya. Terima kasih kepada ibu saudara saya, Michelle dan syarikat Al-Insaan kerana memperkenalkan produk yang bagus ini. Saya akan memperkenalkan produk ini kepada orang di sekitar saya.


Nama : Molly
Jantina : Wanita
Masalah : Demam akibat jangkitan kuman
Selepas penggunaan : Jari kaki saya terluka dipotong pisau. Disebabkan penjagaan yang kurang rapi, luka saya mula meradang akibat jangkitan kuman dan menyebabakan demam yang tinggi. Setelah mengambil Gamat selama sehari, demam saya telah hilang. Saya lebih yakin dengan kesannya dan teruskan penggunaan. Dalam masa hanya 7 hari, luka saya telah sembuh sepenuhnya tanpa meninggalkan kesan. Saya amat gembira dan telah menceburkan diri dalam perniagaan Insaan supaya dapat membantu lebih ramai orang mengembalikan kesihatan dan kekayaan.


Nama : Chok Nyuk Phin
Jantina : Lelaki
Masalah : Peradangan pada tulang, asid urik tinggi
Selepas penggunaan : Sebelum pegambilan Gamat, saya pernah berjumpa dengan banyak doktor dan telah diberitahu bahawa masalah kaki yang sakit dan bengkak saya disebabkan oleh peradangan pada tulang dan asid urik yang tinggi. Setelah mengambil Gamat syarikat Insaan selama lebih kurang 2 minggu, kesakitan dan kebengkakan kaki saya telah hilang. Kesan Gamat amat menakjubkan. Saya berterima kasih kepada Encik Hau kerana memperkenalkan saya produk yang begitu bagus.

Nama : Dato' Michael Ho Kim Chen
Jantina : Lelaki
Masalah : Kebas kaki, sakit gastrik, asid urik dan kolesterol tinggi
Selepas penggunaan : Saya sentiasa berasa kebas pada bahagian kaki. Disebabkan itu, saya tidak dapat berada dalam kolam renang lebih daripada 30 minit mahupun bersenam untuk masa yang panjang. Selepas mengambil Gamat syarikat Insaan (satu sudu pada waktu pagi dan malam) selama 4 hari, masalah kebas kaki telah hilang. Tambahan pula, selepas penggunaan selama 2-3 minggu, masalah sakit gastrik, tinggi asid urik dan kolesterol juga telah sembuh sepenuhnya. Saya amat bersyukur dan berterima kasih kepada syarikat Insaan kerana mengembalikan kesihatan saya.


Nama : Ho Ah Foo
Jantina : Lelaki
Masalah : Taji tulang, sakit lutut, kerap buang air kecil
Selepas penggunaan : Saya telah menghadapi masalah taji tulang selama 3 tahun. 3 tahun yang lepas, saya juga terlibat dalam satu kemalangan dan menyebabkan luka pada bahagian lutut. Disebabkan itu, saya perlu menampung rawatan kos setinggi RM 350 setiap bulan. Tambahan pula, masalah pengencingan yang kerap pada waktu malam juga mengganggu tidur dan menjadi beban kepada saya. Selepas menggunakan Gamat syarikat Insaan selama 2 minggu (selepas 7-8 botol, satu sudu pada waktu pagi dan malam), masalah taji tulang dan sakit pada lutut telah hilang dan saya tidak lagi memerlukan rawatan ubat. Tambahan pula, masalah pengencingan pada waktu malam juga telah diperbaiki. Selepas 2 bulan penggunaan, saya berasa kebas pada tangan dan kaki dan doktor mengesahkan bahawa terdapat satu batu karang pada ginjal yang dipercayai sudah lama terbentuk. Terima kasih kepada Gamat kerana menunjukkan simptom yang membolehkan pengesanan dan rawatan awal !


Nama : Ling Jeng Huey
Jantina : Wanita
Masalah : Diabetes
Selepas penggunaan : Saya adalah penghidap diabetes yang serius dengan gula darah sebanyak 18 mmol/L. Saya pernah mengambil banyak produk kesihatan di pasaran tetapi kesannya tidak memuaskan. Selepas menggunakan Gamat syarikat Insaan, gula darah saya telah menurun kepada 10.7mmol/L pada minggu kedua dan 8.0mmol/L pada minggu ketiga. Saya berasa amat gembira dan tidak lagi berasa tertekan. Terima kasih kepada Tuhan kerana mengurniakan gamat dan kepada syarikat Insaan kerana memperkenalkan produk yang berkualiti ini demi mengembalikan kesihatan saya. Nama : Ismail Rahman
Jantina : Lelaki
Masalah : Jangkitan kuman pada luka
Selepas penggunaan : Luka kaki saya menjadi bengkak, panas dan kerap mengeluarkan bendalir akibat jangkitan kuman. Selepas diperkenalkan Gamat syarikat Insaan, saya mengambil dan menyapunya pada luka setiap hari. Kebengkakan dan rasa panas pada luka hilang dengan segera dan luka sembuh dengan amat baik. Terima kasih kepada Gamat Insaan!


Produk: Gamat + Noni Extract

Nama : Lister Liew
Jantina : Lelaki
Masalah : Sakit tekak, sakit tulang
Selepas penggunaan : Saya seorang penceramah. Saya berasa sakit tekak setiap kali selepas memberi ceramah. Disebabkan masalah kesihatan , saya juga mengalami masalah mulut berbau. Tambahan pula, saya juga berasa amat sakit pada tulang dan sendi setiap kali selepas latihan Taekwando. Selepas menggunakan Noni Extract daripada syarikat Insaan, masalah sakit tekak selepas ceramah telah banyak diperbaiki. Apabila digunakan bersama dengan Gamat , masalah mulut berbau juga telah diatasi dan tulang dan sendi saya tidak lagi berasa sakit selepas latihan Taekwando.


Produk: Elemenz Pendant
Nama : James Wong Teck Wah
Jantina : Lelaki
Masalah : Letih, kurang konsentrasi
Selepas penggunaan : Saya selalu berasa letih dan kurang daya konsentrasi. Semasa menghadiri seminar syarikat Insaan tentang Elemenz , saya mendapati bahawa Pendant ini bukan sahaja dapat meningkatkan peredaran darah malah juga memperbaiki nasib melalui penjanana aura yang betul. Justeru itu, saya terus membelinya. Tanpa disedari, saya tidak lagi mudah letih dan daya konsentrasi juga telah meningkat selepas penggunaan selama satu bulan setengah. Apa yang lagi menakjubkan ialah apabila saya mendapati perhubungan social saya telah bertambah baik dan segala aktiviti harian bertambah lancar. Terima kasih kepada Insaan kerana memperkenalkan produk ini.


Produk: Shape 8 Enhanced
Nama : Tee Ya Ting
Jantina : Wanita
Masalah : Tidak berpuas hati dengan berat badan
Selepas penggunaan: Saya tidak berpuas hati dengan bentuk badan sendiri dan ingin menurunkan berat badan supaya kelihatan lebih langsing. Saya pernah mencuba banyak produk di pasaran tetapi kesannya tidak memuaskan sehingga saya bertemu dengan Shape8. Dalam 10 hari, berat badan saya telah menurun sebanyak 5 kg! Saya amat berpuas hati dengan kesan Shape8 yang begitu menakjubkan. Selepas pengambilan sebanyak 2 kotak lagi, jumlah penurunan berat badan saya telah mencecah 10kg. Kini, berat badan saya hanya 46kg. Saya berasa penuh dengan keyakinan!