Al-Insaan Sdn Bhd (syarikat kongsi ‘Lo Hong Ka International’) sebuah syarikat baru dan dinamik yang ditubuhkan pada Ogos 2008 bertujuan untuk menghasilkan sebuah platform untuk pengusaha-pengusaha yang baru memulakan perniagaan mereka dengan kadar risiko dan modal yang rendah serta potensi pulangan yang lebih lumayan. Baca seterusnya :-

Pelancaran WEB AUTODOWNLINE

WEBSITE PERSONAL AHLI
setiap ahli team Al-Insaan Global network akan menerima Blog Peribadi Mereka setiap seorang. Ahli yang Create Blog/website sendiri dan menggunakan nama TEAM AL-INSAAN GLOBAL NETWORK perlulah mendapatkan kebenaran admin web dahulu bagi memastikan kesemua maklumat yang disampaikan adalah tepat. Ahli Kumpulan yang gagal berbuat demikian, akan disenarai hitam (ditarik balik) daripada menikmati segala kemudahan yang disediakan oleh team ini. Ini bertujuan bagi menjaga nama baik Kumpulan ini. Terima Kasih.
STOKIS DI SETIAP NEGERI DIPERLUKAN!
Bagi mereka yang ingin menjadi stokis serta wakil negeri bagi Team Insaan-Global, banyak 'kemudahan' yang akan kami sediakan kepada anda seperti e-mall (online shop) dan pelbagai 'promosi' lagi. Hubungi Kami sekarang!!
THIRD PARTY WEBSITE insaan-global.net adalah web promosi yang digunakan oleh ahli Al-insaan di bawah naungan team Al-Insaan Global Network. Web ini bertujuan untuk membantu Ahli Kumpulan melakukan promosi secara online. Terima Kasih.

No comments:

Post a Comment